Pinevision söker nu en erfaren projektledare inom webb och design

Pinevision växer med fler nöjda kunder samtidigt som våra åtaganden hos befintliga kunder ständigt ökar. Vi söker nu en projektledare till vår produktionsavdelning.
​​​​​​​
Som projektledare har du ett övergripande ansvar att driva leveransprojekt inom webb.
​​​​​​​
Du engagerar dig i projekt från ett tidigt stadium och tar fullt ansvar för tidsplan, slutleverans och uppföljning. Du leder och fördelar det dagliga arbetet på produktionen för designer, copy och support. Du planerar projekt utifrån uppsatt budget. Du koordinerar, informerar och samarbetar med våra kunder, säljare, tekniker och externa leverantörer.

Om rollen

Som projektledare driver du våra kunders projekt i sin helhet eller i delar av projektet. Du bidrar aktivt och leder projekt mot ett resultat som uppfyller eller överträffar våra kunders krav och önskemål.

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av projektledning, webb samt en känsla för design och den kreativa processen är meriterande.
​​​​​​​
Som person är du drivande och kan arbeta självständigt och strukturerat. Du är en god organisatör och skicklig på att arbeta med flera projekt samtidigt. Att du är kommunikativ, en bra lagspelare och har en hög servicekänsla ser vi som en förutsättning.

Om arbetsplatsen

Pinevision är en ung och ständigt växande designstudio med högt satta mål. Vi har en tydlig vision för hur vi vill att företaget ska växa i Sverige men även internationellt på sikt.

Vi riktar oss främst mot små- och medelstora företag som förväntar sig snabba och konstnadseffektiva lösningar som förenklar deras webbhantering. Kundupplevelse och kundnytta är A och O i våra leveranser.
​​​​​​​
Vi har korta beslutsvägar och jobbar hela tiden med att förbättra våra verktyg, rutiner och arbetsmetoder för att alltid kunna leverera på topp och leda företaget i den riktning vi vill. För att bli det bästa företaget vi kan bli, så tror vi att det är viktigt att utmana och ifrågasätta existerande standarder inom varje del av vår verksamhet.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet
  • Projektledare -  2-4 års erfarenhet
Språk
  • Svenska
  • Engelska
Sista ansökningsdatum
  • Pågående. Vi har för avsikt att fylla positionen så snabbt som möjligt.
Anställningsform
  • Heltid
Lönetyp
  • Fast månads- vecko- eller timlön