SEO

Optimera er hemsida för sökmotorerna med hjälp av Search engine optimization eller sökmotoroptimering, som förkortningen står för, och med vår långa erfarenhet samt expertis inom området. Vi ser till att era sidor rankas högt bland Googles sökresultaten och ni når personer som är intresserade av det ni erbjuder, när de är redo att köpa det.
Dessutom optimerar ni samtidigt för människor. Med en SEO-funktion hjälper ni sökmotorernas mål som är att göra sina användare nöjda. Därför belönas webbplatser som möter användarnas önskemål med högre rankning på sökfraser som är relevanta för er och de som är intresserade av ert erbjudande.

Under internets barndom och fram till relativt nyligen, räckte det allt som oftast att använda samma sökord om igen på en hemsida. Eller att kopiera andra hemsidors ord samt texter, för att optimera sökningen till din hemsida. Numera krävs en genomtänkt taktik och ett mer avancerat arbete med hemsidans texter för att nå framgång i Googles sökalgoritmer.

Idag är det exempelvis nödvändigt med en variation på sidan och en balans i både ordval, meningar och i texter överlag för att en hemsida ska bli synlig i googles och internets informationsocean. Nu handlar det om att skapa ett genomtänkt och välskrivet innehåll, som dessutom mest fördelaktigt hör ihop med rubriken. Texterna ska dessutom vara välformulerade, unika och svara på det besökaren har sökt efter. Produceras för mycket text som är baserade på samma formuleringar eller ordval kan din ranking ofördelaktigt nog sänkas på grund av ett sådant misstag.

Samtidigt är utmaningen mer komplex än så. Det är naturligtvis bra att få in en besökare till er hemsida men det viktigaste av allt är självklart att locka och hitta köpsugna besökare som faktiskt letar efter era tjänster eller produkter. Tack vare vårt effektiva arbete med sökoptimering ser vi till att ni får in dessa kunder på er hemsida - kunder som handlar av er.

Vi hjälper er att få till en strategi och ett fördelaktigt upplägg på er hemsida, ur en mängd olika aspekter, och en viktig del i vår arbetsprocess är att leverera välskrivna SEO-texter som får er sida att rankas högre.