DATAINSAMLING MED MÅLSPÅRNING

Datainsamlingen

Datainsamlingen

Datainsamling är grunden för att kunna nå en framgångsrik digital synlighet. Detta är därför i utgångspunkten i, och kärnan till, allt vårt arbete. Tillsammans med er samlar vi in relevant data om er och era besökare. Vi analyserar trafiken på er hemsida med hjälp av ett flertal verktyg, analyserar ert specifika case, och optimerar därefter alla möjliga parametrar för att säkerställa att ert budskap når ut till en så stor publik som möjligt.
​​​​​​​
Pinevision hjälper er genom att:
  • Sätta upp ett eget analytiskt konto.
  • Ställa in filter för att exkludera missvisande data om er webbsida.
  • Skapa lättlästa rapporter som skickas ut löpande efter era behov.
  • Sätta upp konverteringsmål.
Parallellt med insamlingen av onlinedata kombinerar vi arbetet med en utförlig och detaljerad kunddialog med syftet att få kunskap om var i verksamheten lönsamheten ligger. Nu ska frågor besvaras i stil med: Vilka sökord används när kunden hittar till er? Vilka plattformar syns ni på i nuläget? Vilka ord och meningar blir aktuella för oss att använda för att lotsa kunderna till er hemsida? Vilka plattformar är viktiga för er att synas på idag och framöver? Här hjälper vi er att hitta rätt genom att arbeta vidare med det framtagna underlaget.

Datainsamlingen är en komplex process som kräver ett välstrukturerat, gediget och grundligt samarbete med er. Vi reder ut alla detaljer kring er försäljning, era önskemål och era förväntningar, som är A och O för att vi tillsammans ska kunna nå de bästa möjliga förutsättningarna för att kunna öka er digitala synlighet online.

Grunden för framgång: datainsamling

Vi samlar in relevant data om ditt företag och dina besökare med hjälp av flera verktyg och analyserar trafiken på din hemsida för att optimera alla möjliga parametrar och nå ut till en stor publik.

Kunddialog för att hitta rätt

Tillsammans arbetar vi med en utförlig och detaljerad kunddialog för att få kunskap om var i din verksamhet lönsamheten ligger. Vi hjälper dig att hitta rätt genom att ställa frågor och arbeta vidare med det framtagna underlaget.

Komplex process som kräver ett välstrukturerat samarbete

Insamlingen av onlinedata är en komplex process som kräver ett välstrukturerat, gediget och grundligt samarbete med dig. Vi reder ut alla detaljer kring din försäljning, dina önskemål och dina förväntningar för att nå de bästa möjliga förutsättningarna för att öka din digitala synlighet online.
RESULTAT

Nöjda kunder efter lyckat resultat med datainsamling

Våra kunder är mycket nöjda med resultatet efter att ha köpt vår datainsamlingstjänst. Genom att samla in relevant data om deras verksamhet och besökare har vi kunnat analysera deras hemsidatrafik och optimera alla möjliga parametrar för att säkerställa att deras budskap når ut till en stor publik. Detta har i sin tur lett till en ökad synlighet online och en ökad försäljning för våra kunder. Komplexiteten i insamlingen av onlinedata kräver ett välstrukturerat, gediget och grundligt samarbete, vilket vi på Pinevision erbjuder.
healp_logotypevirpitsayarasandkalla