ADS

Sätt din digitala marknadsföring i rörelse med Ads

Öka ditt företags synlighet med Ads

Med Ads blir det enklare att visa för världen vad det är som gör ditt företag unikt, så att du kan nå ut till kunder som söker efter det du erbjuder. Vi sprider ert budskap och hjälper er att nå ut till en större kundkrets som är intresserade av just er verksamhet.

Ads är separata digitala annonser som kan köpas till som ett komplement till en hemsida, i syfte att öka försäljningen av exempelvis en produkter eller tjänst. Vi skapar tre annonser åt er per sökord, och utvecklar dessa över tid. De annonser som i slutändan blir mest framgångsrika använder vi, medan de andra stängs ner - så att de inte längre innebär några kostnader för er. Ads:en utvecklas av en kontinuerlig uppföljning av konventeringsmålen, i kombination med att klickkostnaderna för er blir lägre.

Vi vet att du vill fokusera på det som är viktigast – att driva ditt företag. Vår smarta teknik hjälper dig att hitta sätt att förbättra annonserna och ge dig bättre resultat. Ni avgör var ni vill visa era annonser, och vi ser till att de hamnar framför rätt personer. Gemensamt skapar vi ett budskap, utifrån vad ni vill annonsera och utifrån era mål. Vi behöver veta vilket upptagningsområde som verksamheten utgår från, så att vi kan anpassa annonserna och kanalisera dem till det geografiska område där ni vill synas.
​​​​​​​
Ni betalar aldrig mer än det månatliga budgettak ni anger. Ni kan även göra justeringar eller pausa när ni vill. Vi visar er också uppskattade resultat för er budget och hittar gemensamt den bästa vägen för er att gå från där ni står, vid respektive avstämning.

De största skillnaderna mellan en Ads- och en SEO-funktion?

  • Har ni fullt med arbete kan ni pausa Ads:en.
  • Ni betalar för att ligga högt - det är en auktion varje gång någon Googlar.
  • Med Ads kan ni arbeta säsongsvis med olika aktuella kategorier inom företaget, exempelvis efter säsongsbehov osv.
  • Vi skapar ett Google Ads-konto åt er och en annons i sänder.
  • Ni får lägre klickkostnader.
  • Standard: 5 annonsgrupper och 3 annonser, men bara en som är synlig. Vi hittar den annonsen som är mest effektiv för företaget och det blir den vi utgår från.
  • Går affärerna bra väljer vi oftast att stänga av Ads:en för att kunden ska få lägre utgifter.
Med Ads kan ert företag komma högst upp på Googles sökmotor redan imorgon, förutsatt att ni betalar väldigt bra. Kombinationen av Ads och organiskt arbete är alltid mest effektivt för att få till en god digital synlighet och följt av en ökning i verksamhetens omsättning. Ads:en lever sitt eget liv, och kan ge lönsamhet direkt, medan det organiska arbetet ger en ökning på sikt. Vi rekommenderar därför alltid att du arbetar parallellt med Ads och organisk sökoptimering, via SEO. ​​​​​​​

Skapa synlighet med Ads

Med Ads kan du visa för världen vad det är som gör ditt företag unikt och nå ut till kunder som söker efter det du erbjuder. Vi hjälper dig att nå en större kundkrets som är intresserade av just din verksamhet genom att sprida ditt budskap.

Smart teknik för bättre resultat

Vår smarta teknik hjälper dig att hitta sätt att förbättra dina annonser och ge dig bättre resultat. Du avgör var du vill visa dina annonser och vi ser till att de hamnar framför rätt personer. Tillsammans skapar vi ett budskap utifrån vad du vill annonsera och dina mål.

Enkel och kostnadseffektiv annonsering

Med Ads betalar du aldrig mer än det månatliga budgettak du anger. Du kan göra justeringar eller pausa när du vill, och vi visar dig uppskattade resultat för din budget och hittar tillsammans den bästa vägen för dig, utifrån din utgångspunkt.
NÖJDA KUNDER

Framgångsrika Ads-kampanjer med Pinevision

Vi har hjälpt många företag att nå ut till en större publik genom våra Ads-kampanjer. Våra kunder är mycket nöjda med resultatet och vi har lyckats öka deras försäljning genom att synas på rätt platser. Kontakta oss för att höra hur vi kan hjälpa dig att öka din digitala synlighet och nå fler kunder.
healp_logotypevirpitsayarasandkalla