ON PAGE-ANALYS

On page - analys

On page - analys

I en on page-analys går vi igenom hela er hemsida noggrant, sida för sida. Vi gör dessutom en analys av sökningarna till er hemsida. Aspekter som vi tittar på i denna arbetsprocess är: Var syns ni idag? Vilka ord på er hemsida leder till att kunder kommer in på er sida? Har dessa kunder verkligen kommit “rätt” med sin sökning utifrån deras aktuella behov? Ger dessa sökningar någon utdelning till företaget - köper kunden produkten eller tjänsten? Och så vidare. Är det något sökord som håller på att sjunka? Finns det några risker med sidan som vi behöver ha fokus på? I den här tekniska analysen som genomförs tittar vi på över 2000 olika relevanta punkter och sen gör vi ett aktivt arbete i att optimera sökningen för kunden.

​​​​​​​Vissa sidor tas bort som inte är aktuella eller ger några klick/pengar. Vi behöver analysera sidan noggrant, på djupet, och ändra den efter hur väl innehållet stämmer överens med vad du som kund faktiskt säljer, och framför allt med en utgångspunkt i vad ni förväntar er att sälja till era kunder. Vi börjar nu arbeta med webbsidan och beroende på hur denna ser ut i dagsläget, tar vi oss an flikarna med olika verktyg och i olika stor utsträckning. Vi kan exempelvis behöva designa upp helt nya undersidor, nya rubriker eller genomföra andra förändringar på sidan.

Gör en djupdykning i sökbeteenden med en on page-analys

Med en on page-analys av din hemsida kan vi ge dig en djupare förståelse för hur dina kunder söker efter din verksamhet, och ge dig förslag på sökord som kan optimera din sida. Vi tittar på över 2000 relevanta punkter för att hitta risker och göra aktiva förändringar för att förbättra din sökning.

Optimera ditt innehåll för att möta kundens behov och förväntningar

När vi analyserar din hemsida ser vi till att ditt innehåll stämmer överens med vad du faktiskt säljer, och med dina kunders förväntningar. Vi tar bort sidor som inte är aktuella eller ger några klick, och gör förändringar för att förbättra din sökning.

Analysera sidan noggrant för att hitta eventuella risker

Vi analyserar din hemsida på djupet för att hitta eventuella risker, och gör aktiva förändringar för att förbättra din sökning. Beroende på hur din sida ser ut just nu, tar vi oss an flikarna med olika verktyg och i olika stor utsträckning. Vi kan exempelvis behöva designa upp helt nya undersidor, nya rubriker eller genomföra andra förändringar på sidan.
A OCH O

Tillfredsställda kunder med lyckade resultat

På vårt företag är vi stolta över att ha många nöjda kunder som har upplevt lyckade resultat efter att ha köpt våra tjänster. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa kvaliteten och att möta våra kunders behov, och det gläder oss att se att vårt hårt arbete har gett tillfredsställande resultat. Vi ser fram emot att fortsätta att hjälpa våra kunder att nå deras mål och att förbättra deras verksamhet.
healp_logotypevirpitsayarasandkalla