Fyra stycken lokala säljare inom digital marknadsföring

Vill du ha friheten och möjligheten att styra din vardag, ha tryggheten av en säker garantilön samtidigt som du erbjuds en generös provisionstabell helt utan tak? Då har vi rätt tjänst för dig!

Vart kommer du in?
Vi står i startblocken för en stor tillväxtresa där vi ser passionerade och drivna säljare som en vital och central del i receptet för att nå framgång dom kommande åren. Söker du en arbetsplats där du inte riskerar att bli en i mängden och där ditt arbete direkt och påtagligt gör skillnad på helheten, då tror vi verkligen att du kommer passa hos oss.

Vem är du?
Du är garanterat driven och brinner för försäljning. Du har antagligen jobbat ett par framgångsrika år med uppsökande försäljning B2B. Kommer du med ett stort kontaktnät och förståelse för digital marknadsföring så kommer vi att jubla.
Saknas det stora kontaktnätet och förståelsen för digital marknadsföring så är det inte hela världen, huvudsaken är att du är en duktig säljare, god kommunikatör och älskar att bygga relationer. Vi kommer att investera i dig och din framtid hos oss, finns det luckor så fyller vi dom internt genom kontinuerlig utbildning och utveckling.

Vart kommer du att jobba?
Du kommer utgå från ett av våra nyetablerade kontor och jobba lokalt inom ditt län. Resor och kundmöten inom länet är att räkna med.

Hur går du vidare?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vår hemsida senast 2023-03-31, vi kommer löpande påbörja rekryteringen och tjänsterna kan komma tillsättas tidigare. Ange i ansökan vilken ort du önskar utgå ifrån. Vi ser fram emot att höra från dig!
Just nu söker vi säljare i
  • Gävle
  • Dalarna (Falun/Borlänge)
  • Sundsvall
  • Västerås
  • Upppsala
Sista ansökningsdatum
  • 2024-06-15