Fyra stycken mötesbokare inom digital marknadsföring

Vill du ha ett flexibelt liv där du kan styra din egen vardag? Välja själv vart och när du jobbar? Vi erbjuder just det, kryddat med en fast lön och en attraktiv lönestege som gör att du aktivt kan jobba upp din lön genom att nå fast uppsatta mål! ​​​​​

Vart kommer du in?
Vi ska växa, där kommer du in! En stor tillväxtresa har inlets, där ser vi drivna mötesbokare som en vital och central del i receptet för att nå framgång dom kommande åren. Söker du en arbetsplats där du inte riskerar att bli en i mängden och där ditt arbete direkt och påtagligt gör skillnad på helheten, då tror vi verkligen att du kommer passa hos oss.

Vem är du?
Du är utåtriktad och en riktigt god kommunikatör. Är du en person som kan kallprata med vem som helst så kommer du antagligen att  passa perfekt! Har du jobbat med telefonförsäljning eller mötesbokning tidigare så är det super, har du en aning om vad digital marknadsföring är så är det perfekt. Saknas det? Då löser vi det så länge du är driven och vill lyckas i rollen. Vi kommer att investera i dig och din framtid hos oss, finns det utvecklingsområden så jobbar vi med dom internt för att växa tillsammans.
Vart kommer du att jobba?
Du kommer utgå från antingen vårt huvudkontor i Gävle, Karlstad eller vårt kontor i Örebro. Arbetstiden är flexibel och du får möjlighet att jobba upp till 50% från distans om så önskas.

​​​​​​​Hur går du vidare?
Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via vår hemsida senast 2024-03-31, vi kommer rekryteringa löpande och tjänsterna kan komma tillsättas tidigare. Ange i ansökan vilken ort du önskar utgå ifrån. Vi ser fram emot att höra från dig!
Just nu söker vi mötesbokare i
  • Gävle
Mer om tjänsten
  • Flexibel arbetstid
  • Distans upp till 50%
  • Fast lön enligt lönestege
Sista ansökningsdatum
  • 2024-06-15
Studerande?
Har du jobbat med mötesbokning eller telefonförsäljning tidigare men gått vidare till skolbänken? Vi är inte omöjliga när det kommer till att lösa väldigt flexibla arbetsförhållanden för rätt person.