Pinevision-familjen letar efter nya familjemedlemmar

Arbetsplatsen

Pinevision är en ung och ständigt växande designstudio med högt satta mål. Vi har en tydlig vision för hur vi vill att företaget ska växa i Sverige men även internationellt på sikt. 
Vi riktar oss främst mot små- och medelstora företag som förväntar sig snabba och konstnadseffektiva lösningar som förenklar deras webbhantering. Kundupplevelse och kundnytta är A och O i våra leveranser.

Vi har korta beslutsvägar och jobbar hela tiden med att förbättra våra verktyg, rutiner och arbetsmetoder för att alltid kunna leverera på topp och leda företaget i den riktning vi vill. För att bli det bästa företaget vi kan bli, så tror vi att det är viktigt att utmana och ifrågasätta existerande standarder inom varje del av vår verksamhet. 

Vi söker

Mötesbokarchef i Gävle

Nu expanderar vi med en ny tjänst på vårt huvudkontor och söker efter dig som vill bli en del av oss och ingå i en framgångsrik organisation. Du kommer vara en viktig person i att bygga ett mötesbokarteam.​​​​​​​

Säljare i Gävle

Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba som Säljare B2B och trivs med att bygga relationer. Du ska ha ambition, passion och ett starkt driv! För att bli framgångsrik i rollen som säljare ser vi att du har ett affärstänk. Du gillar när det är högt tempo och kan ta dig an flera uppgifter samtidigt med hög energi.