Pinevision-familjen letar efter nya familjemedlemmar

Arbetsplatsen

Pinevision är en ung och ständigt växande designstudio med högt satta mål. Vi har en tydlig vision för hur vi vill att företaget ska växa i Sverige men även internationellt på sikt. 
Vi riktar oss främst mot små- och medelstora företag som förväntar sig snabba och konstnadseffektiva lösningar som förenklar deras webbhantering. Kundupplevelse och kundnytta är A och O i våra leveranser.

Vi har korta beslutsvägar och jobbar hela tiden med att förbättra våra verktyg, rutiner och arbetsmetoder för att alltid kunna leverera på topp och leda företaget i den riktning vi vill. För att bli det bästa företaget vi kan bli, så tror vi att det är viktigt att utmana och ifrågasätta existerande standarder inom varje del av vår verksamhet. 

Vi söker

Säljassistent med höga ambitioner

Nu expanderar vi med en ny avdelning på vårt huvudkontor och söker efter dig som vill bli en del av oss och ingå i en framgångsrik organisation. Som person är du driven och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Är du lösningsorienterad, resultatfokuserad och alltid har god service med kunden i fokus, kommer du bli framgångsrik i rollen som säljassistent hos oss.