Pinevision söker nu en hungrig designer

Arbetsplatsen

Pinevision är en ung och ständigt växande designstudio med högt satta mål. Vi har en tydlig vision för hur vi vill att företaget ska växa i Sverige men även internationellt på sikt. 
Vi riktar oss främst mot små- och medelstora företag som förväntar sig snabba och konstnadseffektiva lösningar som förenklar deras webbhantering. Kundupplevelse och kundnytta är A och O i våra leveranser.

Vi har korta beslutsvägar och jobbar hela tiden med att förbättra våra verktyg, rutiner och arbetsmetoder för att alltid kunna leverera på topp och leda företaget i den riktning vi vill. För att bli det bästa företaget vi kan bli, så tror vi att det är viktigt att utmana och ifrågasätta existerande standarder inom varje del av vår verksamhet. 

Designer hos Pinevision

Om arbetet
Hos oss kommer du att ha ett nära samarbete med din projektledare för att lösa våra kunders önskemål och se till att leverera i tid och hålla produktionen uppe. Du kommer att jobba i ett högt tempo och ha många relativt små projekt på gång samtidigt, nya projekt och leveranser sker varje vecka. Det är därför väldigt viktigt att vara van att jobba i högt tempo och producesera många kreativa lösningar och designer snabbt.

Du kommer till största del producera enklare informationssidor till små och medelstora företag runt om i Sverige. Eftersom att vi jobbar i vårt eget verktyg som är helt drag and drop-baserat så finns inget krav på att du ska kunna koda upp dina designer. God förståelse för hur hemsidor är uppbyggda och fungerar är självklart ett måste. Dina arbetsuppgifter kan även inkludera en hel del kundkontakt.
Som designer hos oss behöver du kompetens inom:
  • Designa hemsidor, inte att koda dom
  • On-page SEO
  • Photoshop
  • Illustrator
För oss spelar det ingen roll om du är självlärd eller har en utbildning i grunden. Det viktiga för oss är att kompetensen finns där, att du brinner för att skapa, är självgående och att du är van att arbeta och producera i ett högt tempo.

Anställningsform: Extra/vid behov.
Lön: Fast lön
Utbildning: Relevant. Erfarenhet och driv prioriteras.
Sista ansökningsdatum: Pågående. Vi har för avsikt att fylla positionen så snabbt som möjligt.