TIDSBEGRÄNSAT ERBJUDANDE​​​​​​​

Kickstarta ditt företagande på den digitala marknaden

Få en bra start på ditt nya företag med en användarvänlig webbplats som konverterar sökare till besökare, och besökare till kunder.
  • Se till att dina potentiella kunder hittar dig i det digitala landskapet.
  • Marknadsför ditt nya företag, dina styrkor och de behov du löser hos dina kunder.
  • Driv och utveckla företaget, låt oss sköta uppdateringen av din webb! *
  • Barnsligt användarvänligt hemsideverktyg när du vill styra webben själv. 
* Upp till 10 timmar per år.
Det går också bra att ringa oss direkt på 026 - 280 58 30
FÅ DIN RABATT PÅ 9900kr

Ta del av erbjudandet

HUR SYNS DU?

Konvertera sökare till besökare, besökare till kunder

Miljontals personer använder digitala tjänster som Google, Instagram och Facebook när de söker efter produkter och tjänster som ditt företag erbjuder. Det här är potentiella kunder som letar efter företag i din bransch och risken finns att de inte kommer hittar dig.
VAD TÄCKER ERBJUDANDET?

Våra hemsidepaket

Vad säger våra kunder?

"Hej! Vi har ju nu haft vår hemsida via er sedan i slutet av förra året och allt har funkat KALASBRA! Vi är jättenöjda och våra kunder (föräldrar och elever) är jättenöjda."
Caroline Wehlin - Friskolan lyftet​​​​​​​
"Förra gången jag anlita pinevision blev jag mer än nöjd. Namn, logga, grafisk profil och hemsida har gjort att vi kan profilera oss på ett proffsigt sätt. Nu är det dags igen för en ny uppstart och vi vill att logga och hemsida ska matcha kvalitén på våra tjänster. Självklart vänder vi oss till pinevision igen!"
Anders Göransson - Ryggkompaniet AB
Vet inte riktigt hur jag ska kunna tacka de personer som varit inblandade i att göra min hemsida. Grundidén är ju min egen med texter och bilder men den rätta strukturen och upplägget har jag otroligt duktiga Pinevision att tacka för. Är så otroligt tacksam och såååå jä*** stolt över min hemsida nu. Vill visa upp den för hela världen, Alltså tack så förbannat mycket alla ni som hjälpt mig på Pinevision
Petra Edlander - Cotton & Steel i Gävle
“Jag är mycket nöjd med hemsidan, ett rent nöje att få göra ändringar och jobba med den. Jag rekommenderar er till alla i samma situation."
Mats Hult Gävle Massagecenter
​​​​​​​​​​​​​Erbjudandet gäller endast företag nyare än två(2) år. Vid köp av ett av våra hemsidepaket. Abonnemangskostnad tillkommer på 499 kr/mån. Ingen bindningstid. Abonnemanget faktureras vid produktionsstart årsvis eller enligt avtal. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar. Giltigt t.om. 2019.04.30.