Hemsida via epage, vårt recept på framgång

Genom enkelhet förändrar vi världen

Administrationsverktyget som revolutionerar marknaden. epage underlättar för företag och privatpersoner att på ett mycket enkelt sätt själva uppdatera sin hemsida. Systemet är ständigt under förbättring och som kund till oss är ni alltid med i den senaste utvecklingen.

Användarvänlighet i fokus

Användarvänlighet är alltid den viktigaste byggstenen i allt vi gör, först när våra funktioners enkelhet inte går att ifrågasätta är vi riktigt nöjda.
Tusen tack för hjälpen med hemsidorna, det blev jättebra! Det är så mycket roligare att uppdatera dem nu när det är så enkelt. Tack!

Malin, Kemibolaget Oceanprodukter AB

Unik design

Vi vet att det är viktigt att synas. Vi tillhandahåller er med en personlig designer som finns där genom hela projektet. Designern ser till att ni får en unik och skräddarsydd hemsida efter er vision.

Mobilanpassning

Sedan april 2015 har Google tagit krafttag emot omoderna hemsidor som inte är mobilanpassade. Dessa blir bestraffade genom att tappa ranking. För att det ska vara så enkelt som möjligt för er som kund har vi tagit fram färdiga mobilversioner där ni själva med ett knapptryck kan välja vilken som passar er bäst i smaken. Självklart har vi redan ställt in detta då ni får er sida publicerad. Ni får då den version vi anser passar just era behov bäst. 
webbdesign gavle goteborgwebbdesign gavle goteborg
webbdesign gavle goteborg

Sökmotoroptimering

Förbättra din närvaro hos Google. Vi on-page optimerar er hemsida utifrån ert innehåll, vilket gör att ni har rätta förutsättningarna att hamna högt upp i sökresultatet hos exempelvis Google. För att det ska vara enkelt för er som kund så ingår det alltid på sidorna som vi levererar. Det påverkar alltså inte månadsavgiften.

Responsivitet

Användandet utav smartphones och surfplattor ökar ständigt. Därför är det idag viktigt med en anpassningsbar webbplats. För att det budskap ni har ska nå ut till den tilltänkta målgruppen oavsett om dom besöker er via sin mobiltelefon, surfplatta eller dator är det viktigt att er hemsida är responsiv.
Vi tycker alla det känns så himla skönt att det äntligen blev av med ny sida. Och jag tycker att Ni alla är super duktiga och super trevliga och ni har mysig dialekt som man blir glad av att höra. Jag kommer verkligen att rekommendera er till Alla!

​Elina, TakXperten Eskilstuna AB

Vad ingår?

Vi har tagit fram paketlösningar där dom viktigaste beståndsdelarna av en välfungerande hemsida ingår. Vi försäkrar oss alltid om att kunden är välinformerad om hur processen kommer att se ut. En projektledare lägger tillsammans med kunden upp hur tidsramen och processen skall gå till väga. Vi utbildar kunderna i verktyget vid leverans. Allt för att kunderna alltid ska känna sig säkra för att själva kunna ändra på sidan.
webbyra hemsidawebbyra hemsida
webbyra hemsida
Anpassad mall
Byggkostnad
9 900:-
Utifrån designmall
Personlig projektledare
epage CMS-verktyg
Mobil- & responsiv design
Förberett för SEO
Upp till 10 undersidor
1h utbildning i epage
Standard
Byggkostnad
19 900:-
Utifrån önskemål
Personlig projektledare
epage CMS-verktyg
Mobil- & responsiv design
Förberett för SEO
Upp till 10 undersidor
1h utbildning i epage
Grand Deluxe
Byggkostnad
59 900:-
Unik design
Projektanpassat team
epage CMS-verktyg
Mobil- & responsiv design
Förberett för SEO
Förarbete & Research
1h utbildning i epage
Alla priser anges exkl. moms.