VARFÖR STANDARD?

Unik design utifrån era visioner!

Få en unik design där vi utgår från era idéer och önskemål. Vi kompletterar era idéer med vår erfarenhet för att tillsammans skapa en design som når önskat resultat.

​​​​​​​Utforska egna design- och funktionsidéer med en projektledare och hitta vad som konverterar mot er målgrupp. Med standardpaketet sammansvetsar vi era egna idéer med vår kompetens.
VARFÖR VÄLJA STANDARD?
När form och design är viktigt
Skräddarsy sidan efter er verksamhet
När ni har en vision ni vill förverkliga
Hitta vad som konverterar mot er målgrupp
HUR GÅR DET TILL?

​​​​​​​Unikt och snabbt. Färdigt på en vecka.​​​​​​​

Tillsammans med projektledare går vi igenom syfte och mål med den nya webbplatsen. Vi går igenom era önskemål samt designidéer, med input från vår projektledare för att sätta förutsättningarna för en träffsäker design. När allt material finns insamlat tilldelas projektet en designer som börjar producera er nya och unika webbplats.
Måndag: Uppstart, här har ni tillsammans med vår projektledare redan haft en produktionsplanering och gått igenom era önskemål och målsättningar för hemsidan, samt sammanställt och samlat in allt material som behövs till hemsidan. En designer blir tilldelad och börjar att arbeta på ert projekt.
Onsdag: Ni får en designlänk utskickad via mail av projektledaren så ni i lugn och ro kan gå igenom er nya sida.
Torsdag: Projektledaren går tillsammans med er igenom sidan för att säkerställa att ni är nöjd.
Fredag: Om ev. korrigering önskats så färdigställs det under fredagen. Sedan bokas en utbildning in och sidan levereras.
VAD FÅR JAG?

Passar dom flesta verksamheter

Standardpaketet är perfekt för er som lägger vikt i att ha en unik design och har egna idéer om vad er hemsida behöver för att bli bra.
​​​​​​​
Vårt standardpaket är framtaget för att passa dom flesta företagen och möta dom vanligaste behoven som finns på en hemsida idag. ”Standard” är vår Volvo v70!
VAD INGÅR?
Design från grunden, anpassad layout
Tio undersidor (lägg till hur många ni vill själva)
Responsiv design
Mobilversion
Personlig projektledare​​​​​​​
Utbildning i verktyget epage