Vad ingår när ni köper hemsida via oss?

Genom enkelhet förändrar vi världen

Administrationsverktyget som revolutionerar marknaden. epage underlättar för företag och privatpersoner att på ett mycket enkelt sätt själva uppdatera sin hemsida. Systemet är ständigt under förbättring och som kund till oss är ni alltid med i den senaste utvecklingen.

Användarvänlighet i fokus

Användarvänlighet är alltid den viktigaste byggstenen i allt vi gör, först när våra funktioners enkelhet inte går att ifrågasätta är vi riktigt nöjda.

Vad ingår?

Vi har tagit fram paketlösningar där dom viktigaste beståndsdelarna av en välfungerande hemsida ingår. Vi försäkrar oss alltid om att kunden är välinformerad om hur processen kommer att se ut. En projektledare lägger tillsammans med kunden upp hur tidsramen och processen skall gå till väga. Vi utbildar kunderna i verktyget vid leverans. Allt för att kunderna alltid ska känna sig säkra för att själva kunna ändra på sidan.

Unik design

Vi vet att det är viktigt att synas. Vi tillhandahåller er med en personlig designer som finns där genom hela projektet. Designern ser till att ni får en unik och skräddarsydd hemsida efter er vision.

Mobilanpassad hemsida

Sedan april 2015 har Google tagit krafttag emot omoderna hemsidor som inte är mobilanpassade. Dessa blir bestraffade genom att tappa ranking. För att det ska vara så enkelt som möjligt för er som kund har vi tagit fram färdiga mobilversioner där ni själva med ett knapptryck kan välja vilken som passar er bäst i smaken. Självklart har vi redan ställt in detta då ni får er sida publicerad. Ni får då den version vi anser passar just era behov bäst. 

Sökmotoroptimering

Förbättra din närvaro hos Google. Vi on-page optimerar er hemsida utifrån ert innehåll, vilket gör att ni har rätta förutsättningarna att hamna högt upp i sökresultatet hos exempelvis Google. ​​​​​​​För att det ska vara enkelt för er som kund har vi ett abonnemang där det alltid ingår. 

Responsiv design

Användandet utav smartphones och surfplattor ökar ständigt. Därför är det idag viktigt med en anpassningsbar webbplats. För att det budskap ni har ska nå ut till den tilltänkta målgruppen oavsett om dom besöker er via sin mobiltelefon, surfplatta eller dator är det viktigt att er hemsida är responsiv.