Så går det till, ny hemsida på en vecka

Anpassad mall, 9900 Kr

Våra anpassade mallar är perfekt när man vill ha hög kvalité och se vad man köper rent visuellt innan projektet börjar. Dom anpassade mallarna är också perfekt när man vill få igång sin sida så snabbt som möjligt.
När projektet startar så kontaktar våra projektledare er direkt via telefon, eller för ett fysiskt möte om ni finns i närheten. Under mötet går ni igenom våra hemsidemallar för att välja en som passar just er. Tillsammans med projektledare går ni också igenom vad för material som behövs för att göra sidan till er och nå dom mål ni har för den nya hemsidan.

Vi samlar in materialet ni tagit fram för sidan och så fort allt material är insamlat så lägger vi in det på er hemsida och anpassar färger och bilder efter ert företag.
Så fort vi lagt in materialet på hemsidan så går ni tillsammans med projektledaren igenom sidan så att allt blivit som ni tänkt er, därefter bokar vi in en timmes utbildning i systemet med er, där vi visar allt ni behöver veta för att själva sköta er hemsida.

Snabbt och enkelt!

Exempel

Måndag: Uppstart, här har ni tillsammans med projektledaren redan valt mall och samlat ihop allt material. En designer blir tilldelad projektet och börjar bygga.
Onsdag: Ni får en designlänk utskickad av projektledaren så ni i lugn och ro kan gå igenom er nya sida.
Torsdag: Projektledaren går tillsammans med er igenom sidan för att säkerställa att ni är nöjd.
Fredag: Om ev. korrigering önskats så färdigställs det under fredagen. Sedan bokas en utbildning in och sidan levereras.

Standardpaket, 19 900 Kr

Standardpaketet är perfekt för er som lägger vikt i att ha en unik design och har egna idéer om vad er hemsida behöver för att bli bra.
Vårt standardpaket är framtaget för att passa dom flesta företagen och möta dom vanligaste behoven som finns på en hemsida idag. ”Standard” är vår Volvo v70!

​​​​​​​Vid projektstart får ni kontakt med en av våra projektledare som tillsammans med er går igenom vad som är viktigt för just ert företag och era kunder. Vi går även igenom vilka designönskemål ni har för sidan, här finns självklart projektledaren till hands för inspiration och guidning.

​​​​​​​När ni tillsammans med projektledaren satt riktlinjer för hemsidan och producerad det material som skall finnas med så påbörjar vi att bygga er hemsida. Projekten hålls alltid så korta och effektiva som möjligt, allt för att slösa så lite av er tid som möjligt. Vår projektledare kommer efter bara några dagar att gå igenom den nya hemsidan tillsammans med er för att säkerställa att vi mött era förväntningar. Målet är alltid en ny site inom en vecka!
Vid godkännande av designen så bokar vi tillsammans med er in ett utbildningspass på en timme, allt för att ni ska ha dom förutsättningar som behövs för att uppdatera och hålla er nya hemsida levande.

Unikt och snabbt. En färdig hemsida på en vecka.​​​​​​​

Exempel

Måndag: Uppstart, här har ni tillsammans med vår projektledare redan haft en produktionsplanering och gått igenom era önskemål och målsättningar för hemsidan, samt sammanställt och samlat in allt material som behövs till hemsidan. En designer blir tilldelad och börjar att arbeta på ert projekt.

Onsdag: Ni får en designlänk utskickad via mail av projektledaren så ni i lugn och ro kan gå igenom er nya sida.

Torsdag: Projektledaren går tillsammans med er igenom sidan
för att säkerställa att ni är nöjd.

Fredag: Om ev. korrigering önskats så färdigställs det under fredagen. Sedan bokas en utbildning in och sidan levereras.

Grand Deluxe, fr. 59 900 Kr

Vårt ”Grand Deluxe”-paket är framtaget speciellt för er med höga krav både på flexibilitet och själva slutprodukten. Ni vet antagligen redan vad ni har för mål och visioner för den nya hemsidan, men ni vet själva inte hur ni når dom, eller hur sidan borde vara utformad.
I det här paket får ni direktkontakt inte bara med er projektledare, utan även er designer som utifrån er målsättning kommer med konkreta förslag på hur hemsidan bör utformas. Allt från vilket innehåll som borde tas fram, hur hemsidan kan se ut rent grafiskt och vad ni bör tänka på när ni jobbar själva med hemsidan i framtiden.
Här blir ni guidade genom hela byggets gång. Vi kommer gemensamt fram till vilket innehåll ni behöver ta fram eller om kanske en av våra skribenter, fotografer eller SEO-experter borde bli inkopplade för bästa resultat. Utifrån era förutsättningar och mål skräddarsyr vi både projektets fortlöpning och den färdiga produkten. Hållpunkter och avstämningar planeras in specifikt för ert projekt och efter hur mycket tid ni har och framförallt när ni har tid.

Genom en flexibel uppsättning av projektet så ser vi till att få ut så mycket vi bara kan av både er och vår tid.
  • Behöver ni få ut er nya sida på två veckor och behöver snabba återkopplingar? - Vi löser det!
  • Har ni långa interna ledtider eller hög belastning och behöver ett utdraget projekt över en hel månad för att hinna med? - Vi löser det!