Livet på webbyrån Pinevision

Pinevision är ett ungt, socialt och utåtriktat företag. Vi ser oss själva som ett familjeföretag, utan släktband. För oss är det viktigt att alla trivs, och känner att dom har kommit hem. Det är grunden och själva kärnan av Pinevision. Det enkla, familjära och en känsla av att hitta hem. Alla passar in i vår familj. 

Avslappnat och familjärt

Något vi märkt är att våra kunder gillar vår avslappnade stämning. Det händer ofta att våra befintliga kunder kommer in till oss på kontoret även efter avslutat projekt, enbart för att umgås med oss, och påpekar ofta hur mycket dom trivs i den miljö och stämning vi skapat. Det ser vi som ett bevis på att företaget är på rätt spår och har en arbetsmiljö man trivs i.
Vi följer inte strömmen, utan sätter en ny standard för hur moderna webbprojekt hanteras. Detta återspeglas i allt vi gör, från kundhantering till det sociala samspelet på arbetsplatsen.

Interna event & happenings

​Vi uppmuntrar våra anställda att annordna interna event och happenings. Arbetet tar upp en stor del av alla våras liv, vi tycker att det är viktigt att alla trivs och kan umgås även utanför jobbet. Interna event är en stor del av vår kultur, och det är fritt fram för alla anställda att hitta på sina egna små event. Vi har allt från #creativemonday, #lanonsdag och #flugfredag.