Världens enklaste CMS-verktyg, epage

"Vi ska utveckla det enklaste CMS-verktyget som finns, och vi ska erbjuda kunderna en helhetslösning där allt dom behöver skall ingå, utan att det påverkar årskostnaden." 
Med epage strävar vi efter att utveckla marknadens absolut mest användarvänliga CMS-verktyg. Med epage kan Pinevision erbjuda sina kunder en helhetslösning där sökmotoroptimering, mobilanpassning och responsivitet ingår. Vi utvecklar ständigt verktyget och det har aldrig tidigare varit så enkelt att hantera och uppdatera sin webbsida som det är idag.

​epage är ett CMS-verktyg med drag-and-drop funktion. Vårt mål är att det ska vara så enkelt att använda att man inte tänker på det, utan man kan lägga all kraft på att skapa.
Samtidigt som vi strävar efter att epage skall vara så enkelt som möjligt för slutanvändaren att använda och hantera, så är det minst lika viktigt att alla professionella användare (ex. webbdesigners) inte skall känna sig hindrade. Vi vill att alla designers skall kunna skapa precis dom fantastiska hemsidor som dom drömmer om på nätterna.
Se själv i videon hur enkelt det är med epage.