Få genomslag på sociala medier

Innehållet är kärnan för att lyckas på dina sociala medier. Sätt upp en strategi och basera ditt innehåll efter vad din målgrupp efterfrågar.

Planera långsiktigt

Planerad content marketing effektiviserar ditt arbete. Skapa en kalender baserad på veckor eller månader och fyll med planerade inlägg. Kalendern ger dig möjlighet att få en överblick att du följer den röda tråden och producerar inom rätt ämnen för att nå ut till målgruppen.

Skapa bra innehåll

Bra innehåll ska engagera och beröra läsaren. Istället för att skylta produkt, tjänst eller pris - dela vad för nytta och värde den har för slutkunden, skapa ett begär eller tillfredsställ ett behov. Innehållet ska antingen ge ett informativt eller ha ett underhållande värde.

Ta fram skalbart innehåll

itta en eller ett par starka kärnidéer för att börja ett innehåll som sedan kan leda till flera spin-offs. Det gör det lättare att skapa mer innehåll och kan vara något som får läsaren eller lyssnaren att fortsätta engagera sig i ditt innehåll.

Sätt mål som går att mäta

Ger ditt engagemang i sociala medier resultat? Sätt upp en tydlig och realistisk målbild. Hur målbilden ser ut bör alltid utgå från ett affärsmål och vara uppföljningsbart. Det kan vara att öka varumärkeskännedom, driva mer trafik till egna kanaler eller öka merförsäljningen.
LÅTER DET SVÅRT?

Ingen fara, vi svarar gärna på frågor!

Vår projektledare och sociala medierexpert Matilda svara gärna på alla frågor ni kan ha kring sociala medier och ger tips på hur ni kan använda er av sociala medier i er verksamhet. Boka ett möte ​​​​​​​eller ring oss på 026 280 58 30!