Pinevision letar efter vassa och drivna säljare!

Arbetesplatsen

Pinevision är en ung och ständigt växande designstudio med högt satta mål. Vi har en tydlig vision för hur vi vill att företaget ska växa i Sverige men även internationellt på sikt. 
Vi riktar oss främst mot små- och medelstora företag som förväntar sig snabba och konstnadseffektiva lösningar som förenklar deras webbhantering och bygger varumärken. Kundupplevelse och kundnytta är A och O i våra leveranser.

Vi har korta beslutsvägar och jobbar hela tiden med att förbättra våra verktyg, rutiner och arbetsmetoder för att alltid kunna leverera på topp och leda företaget i den riktning vi vill. För att bli det bästa företaget vi kan bli, så tror vi att det är viktigt att utmana och ifrågasätta existerande standarder inom varje del av vår verksamhet. 

Säljare hos Pinevision

Som säljare styr du din egen dag. Du kommer att jobba med försäljning direkt till kund där du presenterar Pinevisions tjänster utifrån kundens behov.

Största delen består av uppsökande försäljning där vi har verktygen och du har metoderna. Du besvarar även förfrågningar som kommer in från nya och befintliga kunder. Du kommer lägga stort fokus på att göra många affärer och arbeta strategiskt med att omsätta verksamhetens mål till handling. 
Du kan webb och företagande och förstår affärsprocesser. Som person kan du arbeta självständigt och har ett eget driv att alltid utvecklas och ta dig framåt, både som säljare & medarbetare.

Antal tjänster:​​​​​​​ 3 st.
Anställningsform: Heltid.
Lön: Fast och rörlig lön.
Tillträde: Augusti/september
Arbetslivserfarenhet: Ett par års erfarenhet.
Utbildning: Relevant. Erfarenhet och driv prioriteras alltid.
Sista ansökningsdatum: Pågående. Vi har för avsikt att fylla positionen så snabbt som möjligt.