Pinevision letar efter vassa och drivna säljare!

Arbetesplatsen

Pinevision är en ung och ständigt växande designstudio med högt satta mål. Vi har en tydlig vision för hur vi vill att företaget ska växa i Sverige men även internationellt där vi redan har expanderat till USA. 
Vi riktar oss främst mot små- och medelstora företag som förväntar sig snabba och konstnadseffektiva lösningar som förenklar deras webbhantering och bygger varumärken. Kundupplevelse och kundnytta är A och O i våra leveranser.

Vi har korta beslutsvägar och jobbar hela tiden med att förbättra våra verktyg, rutiner och arbetsmetoder för att alltid kunna leverera på topp och leda företaget i den riktning vi vill. För att bli det bästa företaget vi kan bli, så tror vi att det är viktigt att utmana och ifrågasätta existerande standarder inom varje del av vår verksamhet. 

Säljare hos Pinevision

Nu expanderar vi vårt drömteam och söker efter dig som vill bli en del av oss och ingå i en framgångsrik organisation. Som person är du driven och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Är du lösningsorienterad, resultatfokuserad och alltid har god service med kunden i fokus, kommer du bli framgångsrik i rollen som säljare hos oss. Du har en gymnasialutbildning och behärskar det svenska språket väl i tal- och skrift, då vi även har kontor internationellt är även kunskaper i engelska värdefullt. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta självständigt och skapa din egen struktur för att uppnå bästa möjliga resultat.

Det är meriterande om du har arbetet inom försäljning och är van vid att använda telefon och dator som arbetsredskap. Din styrka ligger i din sociala kompetens och förmåga att skapa möjligheter i varje situation. Vi ser att du som person inte ger upp trots eventuella motgångar samt att du har lätt att samarbeta med andra och motiveras av kundkontakt. På Pinevision får du en viktig roll i teamet som hanterar försäljning.
Som säljare arbetar du med att boka och genomföra dina egna möten. Genom att kontakta potentiella kunder och skapa goda relationer är du med och utvecklar Pinevision affärsmöjligheter och kundsamarbeten. I ditt arbete utgår du från Pinevision egna CMS verktyg e-page. Rollen som säljare är mycket social och ditt fokus ligger på att erbjuda potentiella kunder lösningar anpassade efter deras behov.

Antal tjänster: 3 st.
Anställningsform: Heltid.
Lön: Fast och rörlig lön.
Tillträde: Så snart som möjligt
Arbetslivserfarenhet: Ett par års erfarenhet.
Utbildning: Relevant. Erfarenhet och driv prioriteras alltid.
Sista ansökningsdatum: Pågående. Vi har för avsikt att fylla positionen så snabbt som möjligt.