Pinevision söker nu en erfaren projektledare

Arbetesplatsen

Pinevision är en ung och ständigt växande designstudio med högt satta mål. Vi har en tydlig vision för hur vi vill att företaget ska växa i Sverige men även internationellt på sikt. 
Vi riktar oss främst mot små- och medelstora företag som förväntar sig snabba och konstnadseffektiva lösningar som förenklar deras webbhantering. Kundupplevelse och kundnytta är A och O i våra leveranser.

Vi har korta beslutsvägar och jobbar hela tiden med att förbättra våra verktyg, rutiner och arbetsmetoder för att alltid kunna leverera på topp och leda företaget i den riktning vi vill. För att bli det bästa företaget vi kan bli, så tror vi att det är viktigt att utmana och ifrågasätta existerande standarder inom varje del av vår verksamhet. 

Projektledare hos Pinevision

Du kommer att planera och styra projekt för att nå dom mål som är uppsatta för varje projekt, samt dom mål som är uppsatta för arbetsgruppen. Du har en central roll genom hela produktionen där du är med från planering till lansering. 

Din roll är en mycket viktig del i vår kundupplevelse, det är därför viktigt att du vet hur man skapar engagerade kunder. 
Eftersom en stor del i rollen som projektledare är att vägleda våra kunder så krävs det att man har en stark förståelse för hur kommunikation på och utanför webben fungerar idag, och vart den är påväg. 
Du kommer att arbeta i ett högt tempo med många bollar i luften då nya projekt startas varje vecka.

Anställningsform: Heltid.
Arbetslivserfarenhet: Vi ser gärna att du har arbetat minst två år som projektledare och har byråerfarenhet.
Utbildning: Relevant. Erfarenhet och driv prioriteras.
Sista ansökningsdatum: Pågående. Vi har för avsikt att fylla positionen så snabbt som möjligt.